Monday, 10 September 2012

yesss. im mad about lace !

assalamualaikum

aku demam sekarang ni.demam mengidam nak jahit bead and lace pada baju aku hahahaha. ehhh ehh ehh.entah kenapa sejak dua menjak kerajinan meluap luap.hehee.


rupe nye menjahit ni boleh hilang kan kebosanan aku jugak kan. cuti sabtu ahad tu..balik kerja malam tu bukan ade buat ape paper work.kalau ade punn bolayann. esok pagi kat ofis baru buat...im not the type who bring it on that officework at home.. nope! so bila dah kahwin nanti insyaallah laki aku takkan terabai..tapi kalau buat research work tu maybe terabai sikittt ye :)) hihiiii..sikit je. kadang kadang idea tak kan datang masa tengah ofis hour tu. die datang tengah tengah malam. so harus lah time tu capai dan buat cepat cepat kan. 

ok stop membebel.just now nak cerita pasal LACES. sekarang memang tengah in trend psl lace kan. patch kan je kat baju kurung yang kosong..dan walla !! serta merta jadi mcm the touch of famous designer.hehee~

jom kita tengok sumber inspirasi aku dalam mencari idea untuk baju nikah aku, baju utk brides maid dan etc.


sumber dari fb mazlianul mazlan .

 i think she is one of new fresh designer but walla ! her idea was soooo simple yet elegant



hey. black lace is so stunning kan ? 


and this one from designer yang sangat famous. again the black lace tu so eye's catching





okeh. sangat cantekkkkkkkkkkk




kat mana ade jual border lace yang murah kat ipoh ni ye ? banyak kat jln TAR..but then sangat jauh untuk aku kesana mencari cari....anyone can help me....:)

4 comments:

Zila Zainal said...

kita pun tengah gila lace! :D

ciknurul said...

wink wink ^^,

Musnira Mustafa said...

Assalamualaikum.google pasal lace kat ipoh,jumpa blog ni.taste lace same pulakk tuu.nak tahuuu jugakk,kat ipoh ni kat mana ada jual lace.boleh ws saya 0194005215/email aieyra_nemesis94@yahoo.com. tqqqqqq

Musnira Mustafa said...

Assalamualaikum.google pasal lace kat ipoh,jumpa blog ni.taste lace same pulakk tuu.nak tahuuu jugakk,kat ipoh ni kat mana ada jual lace.boleh ws saya 0194005215/email aieyra_nemesis94@yahoo.com. tqqqqqq