Wednesday, 28 December 2011

tahun baru

salam..lagi beberapa hari je lagi kita nk melangkah ke tahun baru 2012 kan kann.. msti laa rmai yg dh siap2 pasang azam tahun baru nehh.. "thn br ni i berazam nk kurus lagi 5kg" atau " azam thun ni guwa nak isap rokok banyakkk banyakk lagi " eh ehh..tu azam ke nk bunuh diri gamak nye? huhu..
ape ape pun..harap harap lah bkn stakat pasang je..kene lah laksanakan azam yg dah dikatakan tu ye. yg elok2 je okay! .
well..for me..takde azam sgt lahh...sama je mcm tahun tahun sudah.. cuma...target 2012 ni... utk capai fasa berikutnya dalam kerjaya sy..dalam perhubungan sy...insyaallah.... setelah 5 tahun berhempas pulas mnyiapkan assignment..thesis segala bagai..tak tido malam adalah perkara biasa , sbb nye suka buat keje last minute. padanlah muka sy kan! hehe . akhirnya ada gak yg sudi utk ambil sy jd pekerja mereka . huihuihui.. and for my dear future husband..setelah 3 tahun menempuh segala macam dugaan rintangan onak duri puting beliung. (hyperbola sungguh !) semoga tahun baru akan datang ni membawa seribu makna buat kita .
takde kata2 yg dapat sy gambarkan macamana perasaan sy masa type entry ni. bercampurbaur..huhuu
 hum..okay.taknak mbebel banyakk sgt . cukup lah ni, tataa~

Tuesday, 20 December 2011

holaa!

okeh.
sbenarnye saje gatal tgn je ni..xtau nk wtpe..jadi buat lahh blog ni..
mgkin boleh jadi medium utk kita mnimba ilmu.
till then. tataa~