Friday, 14 September 2012

teaser : percubaan pertama fabric handbouquet

assalamualaikum
ehhehe. 1st time aku type entry kt kg, selalu malas gileee.tak tau kenapa bersemangat nak update psl nih!
 aku sangat amatur okeee dalam bab bab menjahit ape sume ni. memang sangat lah tak suka. tapi entah kenapa sejak dua menjak nak kawen ni sifat sifat keibuan terserlah.hahahahhaa~


takmoh cerita banyak. nama pun teaser kan..tapi aku tade lah kejam sgt letak gambar sipi sipi je...tak boleh update penuh. tunggu dirasmikan esok. aku buat fabric flower handbouquet utk BFF aku yg nak bertunang esokkkkk~ weeeeee. aku yg excited hohoho! 

harap harap die suke :) hasil kerja aku yg comot momot nih 







sifu sifu sekalian. amacam ?? my 1st handbouquet. oke takk..




okeh dah. nak siap siap g kenduri kawen kawan skolah rendah. 
selamat penganting baru NURIMAN & KHOLIJAH
may both of u together till jannah. amin 


6 comments:

cik mah said...

Eh okaylah....cntik juga gabungan warna tu....

ciknurul said...

hehehe okay ke cik mah....1st time try buat ni

Cik Saila said...

cantikkkk sgt2..nmpk vintage :))

ciknurul said...

cik saila : mekasehhhh hihi. tapi awk punye handbouquet lagiii santek :)

bluefairy said...

cantek la :)good try..saye bab menjahit lagi hancoq ^_^

ciknurul said...

trimassss cik bluefairy :) hheee selekeh je ni