Sunday, 3 June 2012

review movie + shopping

assalamualaikum
weehuuuuuu~ sekarang mood gembira-sukahati-riangria cuti sekolah.eh ehhh..ape kene mengena ek? budak budak sekolah je cuti..sy tak ponn =.='

weekend sekali lagi bersendirian di rumah..wuwuwuuuuu~ sedey..ape mahu buat..sape suruh duk satu umah dgn budak student..bile time cuti..diorg balik kg laa...sy je tinggal..takkan nak balik umah bakal MIL kot..hihihiii~ so..habiskan masa golek golek depan tv, makan, minum, tido, nanges (eh tipuuu je ni~). pastu nasib baik ade sorang hamba allah yang baik hati ajak keluar tgk movie..yaayyyyyyy~ 

sebenarnye hamba allah tu encik tunang laa..sape lagi...uhmm..kami jarang jarang pun berjumpa..sebulan skali pun belum tentu  :) ,itupun kalau beliau tak sibuk. nomnomnomm.. plan nak mencari kemeja untuk beliau..nak pakai time kenduri kawen bestfriend die nanti..so sy pun teman lah.. lagipun nanti nak ke kedah jugak..hantar rombongan merisik utk cousin sy. my mom and grandma insist for him to ikut sekali..then after minta kebenaran his family then yesssss!  *giggless*

oh ohhh..encik tunang have a better taste than me bila bab style baju ni. yeahh.selalu argue pasal citarasa masing masing. huhuhu~ he always said that i have a badddd taste bila bab pakaian.
( macam makcik makcik je taste =.=' )
tapi memang ape yg die pilih selalu lebih cantik dari sy pilih.huhuuu. always. my bags..shoes...etc...die yg tolong pilih kan. ngeeeeee~ thankyou dear. jadi image consultant tak berbayar sy.hihihihi.

ok dah abes cite psl kami. kang ade yang muntah darah pulak baca hohohohohoho~ then we have a one nice movie after that , Men In Black 3 ( MIB 3 ) seyesly mmg a great action movie. plan nak tgk in 3D tapi malangnye takde kat jusco ipoh nihh..rasa nak terbang ke midvalley je time tu semata-mata nak tgk 3D punye hahhaa. Tapi ape ape pun ending yang sangat tak disangka sangka. huhuhu~ taknak ckp ape yg jadi nanti-tak-seprais tapi mmg menyentuh hati. bagi saya lahhhh..

Starting dgn si Jay ni takpuas hati kenapa si Kay ni takmo bagitau ape yg sebenarnye terjadi dgn sesuatu kes yg Kay handle before nih, sbb si prisoner ( penjahat alien yg Kay penjarakan dulu ) dah terlepassssss ! so tibe tibe Jay kembali ke masa silam...dan what's next? ape yg Jay akan temui masa tu? ape yg sebenarnye terjadi? hehehehhee..nak tahuuu..pegilah tgk skang! 

*maaf kualiti gambar kurang memuaskan 
mahal wooo tiket ari ahad , nasib baik orang belanje.weehuuuu~


pas tgk wyg.shopping jalan jalan tawaf semua kedai dalam jusco tu..pegi ipoh parade pulak.hahahahhaa..shopping lagi..eh eh ehh..byk betul duit awk kan ? 





 hahahahhaa. encik tunang men'try baju disebelah. sy posing maut disebelah. 
oh ohhhh.sy sangat gumuk =.='




ok dah.abis cite tentang menghabiskan masa yg banyak hari ahad. tak sabar nak ke kedah pulak rabu nih. weehuuuu~ tataaaa!

No comments: