Tuesday, 19 June 2012

misi terlaksana

assalamualaikum..
ngeh ngeh ngehhh. entry ni sebab saje je tibe tibe ter tengok balik gambar-gambar masa bertunang haritu , dan aku pun belum update lagi full gambar bertunang kan.. so korang layan kan je lah yek . hihihi..
 ( mood bertunang datang balik sebab dengar orang nak bertunang and so happy for her :) )


sila click pad gambar untuk pembesaran bergandaaaa!

 sedang tekun di make up kan oleh BFF cik mia jamia




 orang - orang kuat disebalik tabir . hohoho


 ibunda tercinta !

 BFF

 left : adik no3 , right : adik no2  ( we look alike kan ? macam kembar kan kan )


 kazen - kazen yang tercomel

 rombongan dh sampai :)

 orang sebelah

otai otai sedang bermesyuarat . hoho~





dah puas tengok ? heheh..ohh aku takde pelamin bagai sebab MALU dan lagi satu korang tak payah cari mana satu encik tunang aku sebab beliau tak hadir pun masa tu ;) so old skool kan? hehehehe..
okay dah abis . tataaaaa~

No comments: