Monday, 18 June 2012

seindah sakura

assalamualaikum..
korang korang mesti tengok cerita ni setiap hari kan ? tv3 petang slot AKASIA..heheh..aku tak tengok sangat pun..selalu time cmni tengah sibuk memasak kt dapur untuk makan malam.





yeahhh.aku masak hari - hari tauu.pas maghrib atau sebelum maghrib kitorang ( aku dgn budak-budak rumah sewa aku ) akan makan berjemaah. masa ni lah kami akan berborak-borak
 ( heppppp~ tak baik makan sambil bercakap ! ) bercerita tentang aktiviti seharian kami..masing masing berbeza cerita, aku dengan aktiviti sebagai seorang pekerja..diorang pulak sebagai student..kitorg ni bawah satu kolej perubatan yang sama..beza nya aku pekerja , diorang student :) heee~ umur tak jauh beza punn..aku belum tua sangat lagi hokehhh. muka muda lagi..selalu sangat orang salah anggap aku ni student, makcik guard selalu tahan aku sebab tak pakai tag. hahahahhahaa~

okeh, tu baru mukadimah..ohhh..bytheway..pasni entry aku akan bahasa kan diri 'saya' ni kepada 'aku' jee.. simple kan? maaflah kalau bunyi agak kasar sikit.tapi rasa lagi friendly jee.hihihihi. kire kite  ni macam beb beb je lahh ek.  

aku bukan nak cerita pasal sinopsis cerita drama seindah sakura ni atau ape... yang aku nak cerita sekarang ni pasal OST die..aaalaaaa..ape tajuk lagu tu ek..Buat ku Di Sana ( betul ke tajuk die nii??? )best kan lagu die..aku suke gile dengar intro die je sebab ade kuar lagu nihh..pastu bile babak babak yang sedih tu akan keluar laa lagi lagu ni.. aku suke pasang volume kuat kuat tv tu sampai boleh dengar kt dapur time aku tengah masak. hahahahhaa.. pastu ape lagi aku youtube laa cari lirik skali dengan videoclip lagu nih.. best woooo.. ulang ulang nyanyi dlm ofis. pasang slow-slow jerr..kang boss dengar maluu. teheheheee~



uhmm..lagu ni macam mendalam gila makna dia..instead lirik yang merdu dan-tak-terlalu-mendayu buat aku tertarik nak dengar lagu ni berulang kali. boleh dedicate kat encik tunang nih.hihihihi.. tapi lagu ni lagu sedih..macam cerita ni jugak lahh.. si syakira ni kan banyak betul dugaan yang die hadapi.. aku even tak-berapa-minat sangat dengan si Fasha ni tapi die memang hebat berlakon wooo~ tabik spring kt die sebab berjaya membawa watak syakira dalam cerita nih.. cuma peribadi die je yang tak berapa gemar sangat nak tau. die ni bagi aku artis berdisiplin time kerja..sebab tu rezeki berlakon tak pernah putus.





okeh dahhhh cukup aku membebel , jom layan videoclip lagu nih pulak.. 
( ni bukan official yek . harap maklum )





best kan ? okeh dahhh. pegi main jauh jauhhh~

No comments: