Wednesday, 30 January 2013

about : the vintage wedding card

assalamualaikum

ehemm . aku penah janji dulu untuk bagi tunjuk hasil vintage postcard style utk kad kawen aku kan kann kannn ( ke dah lupee ?? ) 

so yayyyyy ! i made it !! huraaayyyyy . encik tunang pun suke , adik adik aku suke , mak aku sume suke dan alhamdulillah ;) tapi yang ini aku buat dalam jumlah yang terhad saje . yg untuk tetamu lain beribu tu aku buat lain . bukan membezakan tetamu pun . sebab jemputan yang jauh jauh aku memang buat yang keras sikit . kalau buat yang sehelai sekeping saje nanti koyak :)) nak pos lagi .. kannn . munasabah tak alasan aku ? 

well then , ni lah hasil nye setelah berhempas pulas buat . erkkk , takde lah berhempas pulas sangattt sebab aku buat punnn sikit sikit je . buat ini sikit buat itu sikit . la ni tadi aku pegi hambek baju nikah + merangkap baju sanding aku kat auntie tailor kegemaran aku . weehuuuu ~ memang cantek jahitan die n kemas tapii tapii tapiii , aku pakai jadi burukkk . wuwuwuuwuuuu . kenapaa lahh aku gemuk sangat niii . dilema betul , tinggal beberapa minggu je ni...hadoiiiiiii . 

aku rasa macam nak pegi slimworld je . eheh nasib baik takde duit....
* encik tunang nak support takkk ?? weeee*



so this is it !
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.














nampak sangat ke tidak pro nye kannn ? 


hahahhaa lantakkk...janji ade kad . aku memang tak reti sangat bab bab adobe ke bagai ni . pixel pecah ke ape ke..buat tak reti je . huhuhu...
memang comot kalau tengok depan depan . 

aku dapat idea untuk ikat reben tu sebab aku geram tengok reben tu tergolek golek depan mata , idea asal aku nak gam je dengan cebisan kertas pelekat . hahhahaha . lagi senang ! main ikat ikat reben je . hehehehe~




tadi pergi kamdar lagi beli kain untuk penutup balang kaca , ehehehhe , nak tengokk hasil ??? 
tungguuuuuuuuuu......







okeh dah abis . 

p/s : hati berbunga bunga riang walaupun badan gemuk . arghhhhhhh taknakkk stresssss .

6 comments:

orked violet @ SYA said...

mmg nmpk vintage! caya la! hehehe

p/s: Sya nk ikat riben pon xjadik! sadiss kan?

ciknurul said...

hehehhee practise makes perfectttt sya !!

Diyana said...

ada can x nak dpt kad vintage tu??
hehe

*wink* said...

drolling eyes..cantekkkk..agk2 dpt x kad tu

ciknurul said...

diyana & wink : ehehehehe alamakkk kad terhad sayanggg :)) heheh..tapi nak dtg boleh je...

*wink* said...

yeay..nnt email kn kita softcopy card blh?? farhana_aminudin@yahoo.com