Monday, 21 January 2013

of : engagement ijaa&don

assalamualaikum


aku rasa ni baru entry ke - 2 untuk tahun 2013 ni . hahahaha bajet bz sangattt kan .
harus lah kan . aku hitung hitung ade lebih kurang 3minggu lebih je ni . tolak itu ini ade laaaaa tgl beberapa mgu je . ahahahahaha

ehemm. 
aku update teaser tentang DIY - ing aku next entry kay . nakbelasah entry balas dendam banyak banyakkkkk !


aku update tentang majlis tunang cik adik manis ijaa & don dulu kay . majlis yang berlansung di tanah rata cameron dua minggu yang lepas .
dan master mind untuk segala mak nenek DIY utk majlis ni adalah kakak beliau sendiri a.k.a kakak ipar encik tunang aku .

aku tolong gak mana yang patut 
felt handbouquet , candybooth , photoprops etc.

well , take a look babe !



#maaf kualiti gambar tak berapa cunnn . kamera hengpong saja wehhhh

the candy booth labels







dialog antara adam ( anak sulung abg encik tunang ) dan aku di meja candy booth 

adam : kakak ( he called me "kakak" ) , adam nak atuuuuu je ule ule ni 
aku : bolehhh . adam nak dua punn boleh , adam nak warna ape ?
adam : tanakkkkk , adam nak atuuu ye...( sambil buat muka macam nak nanges )
aku : ehhh orang bagi banyak punn tanakk . hahahaaa..amek laa adam satu je .
adam : okehhh . *pastu satu lagi die amek masuk dalam mulut aku*
aku : erkkk . hahahaha ooo satu lagi kakak punye ye...





first try . okehhh takk ? hahaha





yummssssssss





the felt handbouquet . M size . suitable for engagement




paper brown bags with doily paper . aku DIY sendiri round thankyou tag tu



taceh amni againnn . adorable cute lil girl . rinduuuuuuuuuu !




the photoprops.





weeeeee seronok nye bile ape yg kite usahakan mendapat pujian dan sokongan orang lain . bukan harapkan pujian sangat pun.. tapi bila orang appreciate usaha kita buat semnagat makin berkobar kobar untuk buat lebih baik . tak kisah lahh benda murah pun tapi kalau tahu buat dan hias jadi cantek akan cantek jugak kannn ??

till then .tataaaaaa



p/s : ade yg berminat nak tempah handbouquet ? atau candybooth ? boleh email me

3 comments:

orked violet @ SYA said...

whooaaa...creative! sweet giLE. dLm gmba OP mesti cantek giLE. br E! ni. kLW wed mesti Lg gempak =)

cha said...

bestnya candy buffet dia siap ada coklat syiling tu dhla rare btw salam kenal :)

ciknurul said...

sya : heeeee . meja candy ni penyeri majlis yg sederhana kan .

cha : hi there ! salam perkenalan jugak :)) thankyou sudi singgah blog baca