Thursday, 31 January 2013

about : "the crew" t-shirt

assalamualaikum


aku rasa macam blank . hari ni dah 1 hb feb , soon tinggal lagi 27 hari nak masuk march .then 2hb kami akan bernikah . jadi pasangan yang sah ... takut nervous sume ade dah skang ni . aku dah mula bayang nak buat reaksi camne depan tetamu sebab aku rasa mcm kekok je ....errr.... , camne nak kontrol nafsu makan bila tengok makanan sedap sedap depan meja pengantin ( okehh yang ini sumpah tak lawakkk )  , erkk semua semua lah . prektis camne nak senyum sorang sorang . hahahhaaha tak boleh blah kan ! 


okeh cut the crap!

aku just nak share dengan korang pasal tshirt yang aku tempah je ni . harga memang murah dan boleh tahan . sangat berbaloi . lagi banyak beli lagi murah dapat ... aku buat untuk adik adik sepupu aku yang lelaki sahaja , sebab yang perempuan dah dapat kain ela untuk buat baju masing masing . warna pink belacan . aku tak sempat snap pulak yang tu . 


aku suke tengok adik adik aku dan sedara sedara aku pakai sedondon ikut tema , tapiii bukan mcm boria . yang tu a big NO NO NO . ehehehe..maksud aku diorang pakai warna yang ade dalam skema warna tema aku lah . contoh aku punye tema dusty pink - offwhite - nude - soft brown - dark brown . so aku nak mereka mereka pakai warna ikut dalam ni lahh..tak kisah la warna ape pun...tak semestinya sama je semua...

actually aku mintak warna tshirt ni nude atau soft brown .
tapi tulisan memang striking pink . ehehehehhe okeh takk ? bride crew . siap ade crown lagi tu..hahahahha 
girlie sangat tak ? nanti taknak pakai pulak mereka mereka itu . 



ehem . aku tak buat lagi pun corsage untuk pengapit pengapit . sedang memcari idea . tapi macam malassss je nak buat hahahahaha. any idea ?



tu je lah kot buat masa sekarang nak share . nanti ade lagi aku hapdet okehh .

ohh by the way , selamat pengantin baru buat cik mah & pasangan . semoga bahagia hingga jannah :))
amin .

2 comments:

orked violet @ SYA said...

dear.. tempah ktne ni..??! mcm best jek =)

ciknurul said...

sya : tempah kt tshirt murah kt fb syggg..cari je..type tshirt murah kt fb. xpun email je kt abisalicreative@gmail.com . tanye terus quotation . heee