Tuesday, 7 February 2012

pengesahan jawatan ~

assalamualaikum..
akhirnyaaaaaa !! sy dah dapat surat confirmation letter utk jawatan sy. weweweee~even dh lama sepatutnye sy dpt. tapi tak-tahu-sebab-ape lambat sket dapat . takpe lahh.sy tak kisah punn.janji dh confirm . hee. sgt sukaa hati gembira lalalalalala~
jadi lepas ni sy haruss bekerja dgn lebih tekun lagi lah . ohh. maksudnye takboleh berblogging lagi waktu bekerja ke:(.huhuu.. curi curi masa boleh la hee.dann. ada tugas baru yg menanti akan lebih mencabar kewibawaan sy dan menguji keupayaan sy dalam bidang ni...ohhh ohh..kene ulangkaji nih! bukak buku balik study notes lama lama. haihhhh~ lamanye rasa dh tinggalkan dunia belajar ni...hohooo..rindu pulak zaman dulu kala. rasa cepat sgt pulak masa ni lari tinggalkan kita tercicir di jalan. kene cepat cepat kejar die balik nih. tak boleh jadi nih =.='



Jumaat lepas sy dah pegi hantar kain utk buat baju tunang sy tu di Shan-lin tailor di ipoh mali. hoho. auntie yg sgt garang tp last-last tu die senyum jugak.hehehe. tenkiu auntie,buat baju sy cantek cantek tauuu!
Rasa teruja sgt dan tak sabar nak tunggu baju sy siappp. yayy..pastu baru boleh hantar g buat beads and laces di baju tu..pastu baru boleh cari tudung yg match pulakk.. sy dh survey dan sy rasa nti nak pkai tudung sarung ber'awning' je lah.. senang n muka pun terbentuk cantik. tak mau pakai tudung belit belit macam sy suke dulu hahaha. sy mmg suke gaya yg pelik sket. skng rasanye dah smpai masa utk berubah kot.. jadi lebih matured but yet still fashionable . sesuai dgn usia..( alaa..rasa dh tua sgt laa pulak..)hehehe. masih dalam dilema lagi. nak pakai tudung warna ape pulak nanti. dan ohh pening kepala lagi pikirkan pomander ball sy belum siap lg..huhhh..byk nye tak siap lagiiiiii..risau risau risau. harap harap sume nye dapat disiapkan dalam tempoh masa lagi 2 bulan lebih ni je...
hari cuti isnin dan selasa lepas sy tak pegi mana punn...tak balik kg jugak..sbb penat..tp rupenye duk umah lagiiii penat...dann busan sbb duk sensorang..hukhukhukk.....nasib baik ade sorang officemate yang sama nasib tak balik kg jugak so kami pegi la tgk movie...sekali tu kann....movie tu cerita yg hampeh sungguh! tajuk die kan kan kan.. 'HAYWIRE'..ha cmne nk pronouns sbenarnye ek?? sangat tak best ya kawan kawan. sy dari mula sampai akhir cuba untuk memahami ape jalan cerita yang sebenarnye tapiii..sampai habis pun..sy gagal memahami...ishk. makin terasa busan duduk dlm panggung wayang yg tak berapa mmg tak ramai orang
tu..hahahaha. keluar je dari situ. kami ketawa habis habisan. sbb nye tercengang cengang mcm tak percaya je ehh cerita ni dah habis ke? aihhhh=.=' macam macam laaa sy ni kan.

hmmmm, okay lah..tangan dah lenguh mata dah sakit tgk skrin lama lama. semalam badan sy panas(tu pun nak bagitau). serius. badan panas dalam yg terasa sungguh tak selesa. maybe sbb cuaca sekarang yg tak menentu kot. kejap panass terik..pastu hujan lebat..hmm.. okay. dah la. tataa~

No comments: