Wednesday, 26 December 2012

perlukan kekuatan........................

assalamualaikum

aku takde semangat sebenarnye sekarang ni....

rasa longlai...rasa stresssssss teramat amat dengan semua ni.

boleh tolong aku tak kawan kawan sume ? 

tolong bagi idea macam mana nk survive untuk jadi b2b yang almost everything DIY ni....

sebab aku dah rasa kejang otot..dan kering hati...nak teruskan semua ni....

sebab aku perlukan kekuatan.....

 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.





doakan aku kuat okay kawan kawan :')) 


4 comments:

fatehamohamed said...

waaa..sabr cik nurull..kena bertahaan..biasa la dugaan nak kawen..jgn stress msa diy tu..nnt kang hasilnye pon x cantik..nurul boleh punya..chaiyok3!

Nursaila Norman said...

bt mana yg termampu je nurul..jgn sampai stress xbaik utk kesihatan, lps kawen byk lagi benda lain nk kena bt.. jgn paksa diri k..

bintanghati said...

ooo.. mcm cik bin..mmg x rajin ber'diy'.. sbb bkn kaki kreatip..
diy ni perlu byk kesabaran, ketekunan,kerajinan.. klu rs stress, buatla dgn kuarge or adik beradik ke..atau dgn kwn2 yg rajin2..

ye la bkn sng sbnrnye wat diy ni dlm kuantiti yg byk.. huhu

chocolate hazelnut said...

fikirkan usaha kita tue just once in live, so you need do the best.