Tuesday, 3 July 2012

teaser design baju nikah

assalamualaikum..
cuaca sangat lahh sejuk dua tiga hari ni...pagi tadi sampai terlewat bangun gara gara sedap sangat tido berselimutkan comforter dan bantal busyuk heheh. 
okehh.bukan nak cerita tentang tido atau bantal kesayangan , tapi nak share sikittttt je tentang design baju nikah aku nanti . wohwohooo~ tak-boleh-tunjuk-lebih nanti dah tak esklusif hihihi..
 gedik betul hang kann....

aku dah buat design ni dua tiga bulan lepas , dah tunjuk pada encik tunang tersayang dan beliau okay je..cuma beliau cakap buatlah dua tiga design lagi dan dia boleh pilih mana satu yang lagi sesuai... baiklahh..patik menjunjung perintah tuanku~ heheee. aku update satu je dulu , bagi korang terliur dulu tengok hahahaha kejam gila , macam cun sangat je aku buat korang nak terliur . tah tah design you all lagiii meletupsss !

okeh dah malas merepek panjang panjang .meh tengok sat


material ? dunno yet
basic colour ? off-white / creamy white
tailor / boutique ? still not decide
laces / beaded ? maybe cintakami or lain 


kalau korang perasan dekat bahagian muka tu ade macam sehelai lapisan kain jarang menutup separuh muka...konon konon ala arabian laa tu..hehhe..tu punnnn masih tak decide lagi nak buat ke tak . ohh..aku rasa nak buat tudung sendiri jugak . nak beli on9 mahal sangat laaaa pulak ade aku tengok kat dua tiga blog tu.. kalau budget lebat boleh laa beli..kalau tak...hmm..DIY lagii la alamatnye..


okeh dah abis..

4 comments:

qaseh_fariza said...

salam perkenalan...qaseh singgah sini, ex-b2b kedah. semoga persiapan menuju bahagia berjalan lancar. InsyaAllah.

Qaseh anjurkan giveaway. Hadiah apaaa? Qaseh nk bg guestbook dan paper latern pelbagai warna. Jom join, tarikh tutup 31 julai 2012

http://qasehfariza.blogspot.com/2012/07/my-1st-giveaway-contest.html

ciknurul said...

ok..terima kasih ya :) insyaallah ade kesempatan sy join contest tu

anakpakshaikh said...

singgah empunya blog... cantik design baju nikah... salam perkenalan dari zura

ciknurul said...

terima kasih zura :) salam perkenalan jugak b2b