Sunday, 13 May 2012

D.I.Y thank you tag

assalamualaikum
uhmmmm...agak lama jugak termenung depan diary budget kawen..adehh..tgh berfikir nak DIY sendiri thankyou tag ke.....tempah je..aihh~ kalau tempah mau dekat dua tiga rat tu.hihiii..duitt ohh duitt..boleh datang pada sy ramai ramai takkk?

pikir punya pikir...ahhhhhh...buat sendiri je lahh. cari je mane mane template yg ade kt tenet tu pastu edit lerr~ ngeh ngeh ngeh~ semudah ABC je sume nihh..kikikii. sy ni takde lah reti bebenor gamaknye nak design, tapi berbekalkan ilmu yg cetek ni boleh lerr buat utk wedding sendiri..kalau utk orang lain tak buleh le.. kot kot customer tu order yg gila-babun-canggih kang nayaa tak tahu buat..lagipunn kat ofis ni sy dh macam part-time free lancer  jugak ler..kejap kejap ade je doc suruh design logo lah , buat standard image utk label package lah...aihh..melukis lah..tapi sebab sy minat maka nya sy buat je.hihii :)

okeh , berbalik pada cerita asal ( merapuu je minah senget ni kan ! )...sy dah pikir masak masak nak wedding theme warna aqua turqoise + dark brown. tanya pada encik tunang die mampu angguk je. hehe. susah dapat si tunang yg degil ni.sume nak idea dieeeee je. takboleh kalah sikit. maap yeee syg. janji ni lasttt! (^,^)





heeeee, warna yg agak mustahil dan jarang nak dapat kan 


tapi takkk kire ! sy dh jatuh cinta dgn dua dua warna nihhhhh..tapi taknak warna gelappp sgt brown tu.kene cari yg satu tone cerah sket :)
uhmmm..pastu dah buat sketch utk baju nikah jugak sket sket.tapi takboleh upload pulakk..sy suke yg simple (again) but nice and soft. memandangkan ade tema turqoise..so sy rase nak perincian baju tu warna turqoise lah. white + turqoise (ade sket mcm warna aqua jugak)

weehuuuuuu~ * mood tak-sabar-nak-kawen*


errrr.tapi skang mmg la sume nampak senang kan..bile dh start buat nanti ade jeeee plan yg tak jadi dan tak ikut perancangan. sebab tu lahh 'KITA HANYA MAMPU MERANCANG , TUHAN YANG MENENTUKAN'

okeh. seterusnyaaaa thankyou tag sy..jangan gelak kalau takcantek! tutup mulut ketawa diam diam je okayy?

taadaaaaa~

 ni tak masukkan tarikh lagi. see..simple je kan ? 
almaklum..ai bukannye graphic designer ponnn~ wuhuhuhu

ade jugak design utk candy buffet table skali. heheee..masa tunang ritu tak sempat nak buat so this time nak plan betul betul nak buat semua yg sy rancang . insyaallahhhh~
yg utk candy buffet tu nanti nanti ek.upload utk entry khas candy buffet table je. and ohhh! nak DIY guestbook jugakkkk.weehuuuu..wish me luck babe ! tataaaaaaaaa.





No comments: