Sunday, 15 April 2012

berdebar ~

assalamualaikum
hello kamu kamu semua . hari ni dtg keje dgn perasaan yg sgt malas. huhuhuu..hati dh lama terbang pulang..jasad je still ada kt sini nk settle kan sume keje sebelum bercuti.
uhm , hampir 80% persiapan dah sempurna..tinggal sikittt je lagi :). harap harap semua nya berjalan dgn lancar. ohh.sebelum tu, sy nak minta maaf lah if bila sy buat entry ni ke atau post ttg  hidup sy ni ade yg meluat ke menyampah ke. takde niat pun nk bercerita pd satu dunia, cuma nk berkongsi sedikit je cebisan kisah perjalanan hidup sy ni dgn kamu kamu semua yg sudi :) . yg tak sudi atau yg menyampah tu sila la main jauh jauh ye. hehee. tak semua pun kita boleh share kan. takde niat nk riak ke atau ape pun...mungkin ade yg kita terlepas pandang ke atau ape ape so ade orang yg boleh tegur kan. tapi tegur dgn cara yg baik lah. bukan mengutuk belakang. tu menambahkan pahala sy. terima kasih ye..




okay laa..malas nk type entry panjang panjang. lagi beberapa hari je lagi ni..huhu. tak sabar nk berjumpa dgn famili saudara mara semua. itu the most important.gathering~ menyatukan ikatan hati antara kita.insyaallah

 p/s:- hadiah paling bermakna selain sy dilahirkan di dunia ni adalah bila tiba masa nya NANTI sy SAH jd isteri awk :)

No comments: