Thursday, 26 January 2012

nak kurusssss !

assalamualaikum
huhh . tgk tajuk entry ni macam terdesak sgt je bunyi kan? yeahh. so true ! sy mmg terdesak nak kurus..hahahaha..tapiiii hati sgt senang maka selera makan sangat kembang . *errr. ayat ape tu . Just now im craving for ice cream and chocolate and all the sweetss thing . ohh tutti frutti jugak !! .grrrrrr~ cmne nak kurus ni camni.




So, permulaan untuk diet ni sy cuba untuk TAK makan malam lagi , just minum segelas susu dan kurma dan buah je . dannn breakfast adalah sgt penting even if u are on a diet okay . sy ade masa 2 bulan lebih je lagi untuk kelihatan awesome di hari pertunangan nanti....ohhh  my..sy harus kuatkan azam dan semangat ! yeahhhh . padahal tghari td dah mkn chicken chop + chicken apekebende tah + brownies and chocolate icecream on top . gile kentang sy makannnnn =.=' . isk isk iskk.. hahahhaa. pasni kene kurangkan makan plus boleh la berjimat cermat . bak kata encik sayang 'selera makan nak hebat je' huhuuu.. maaf ye..sy mmg suke makan..tak boleh control level insulin sy bila nampak makanan bermacam macam depan mata . hohoho~ heavennn.
ok lah . esok kene start diet ni.. ehhh..mlm ni. hahahhaaha~ tata

2 comments:

mia said...

hohoiii, makcik da kurus da la, jaga kesihatan oke, supaya nampak berseri bila majlis, auwww!

ciknurul said...

hehehe. nak kurus sket je lg ni mia..yeah! syg kamoo