Tuesday, 24 January 2012

C N Y holiday !

assalamualaikum..
hari ni datang ofis dan terasa sangat lengang . ohh! kenapa? sebab ramai yg cuti lagiiiii. huhuu. takpe lah. sronok sebab cuti dihabiskan dengan orang orang yg tersayang . yeahhh.  bila cuti..musim orang kahwin kann. ofcoz laa..so balik je hari tu ..pagi sabtu yang dingin BFF dh text ' hoi tak bangun lagi kawan kawan ku sekalian ?? jom pegi wedding anis !' . ohh suke suke je die ckp sy tak bangun lagiiii.haihhh~ so siap siap siap dan tungguu..eh..lama nau ( loghat orang melaka) die ni tak sampai sampai lagi . lepas make up pun dh cair sebab tgk cite jepun tentang tsunami sangat sedih ( airmata meleleh) seriusss sedihhh...kene touch up sket patu BFF pun dtg . haaa. sib baik umah pengantin dekat je .

                    tgk.. pengantin buat aksi ala ala comel pulakkk..
    ex-skpd sekalian . masing masing tunggu turn naik pelamin





hohohoo..sangat hepii sebab jumpa ex-skoolmate . sume nye berseri seri..amek berkat pengantin bak kata intan..masing masing tunggu turn nak naik pelamin..ade yg dh siap bagi kad lagi..amboiii..jimat duit setem ye. hehe~ buat si pengantin berbaju turqoise..sy doakan anda dan pasangan berbahagia dan berkekalan hingga ke liang lahad..aminnnn..






pastu..the next day..ehh..silap...the next next day pstu celebrate and suprise belated bufday party buat si BFF 'cik Intan berlian kita..tuuu...dalam pada mengantuk sebab tak cukup tdo tolong adik siapkan tempahan kuih..sempat lagi buat muka bajet cute.hehehee..
p/s ; aku sayang sayang sayanggg korang sampai mati beb . dunia akhirat~~ BFForever

2 comments:

Intanberlian said...

aku sayang korang juga! hehe, muahhhhhh!! terharu aku. <3

ciknurul said...

wahhh.cik intan sudi baca coretan hamba yg daif ni... xoxo