Monday, 29 October 2012

pre wedding photoshoot ??

assalamualaikum
hey hooooo~ im backkkkkk ! 
setelah sekian lama kat ofis tak-bleh-bukak blog . akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ fuhhh
aku rasa tertekan bila diorang block blogger.com nih. entah ape kene nye tah. sebab diorang tau ke aku selalu update blog bila office hour? ngeh ngeh ngeh. busan mehhh. aku update pun bila takde keje. okeeeee!


 malas nk cakap banyak pasal tu. sepanjang aku tak ' berblogging " sangat ni aku baca conan online je. hahahahahaha~ itu je yang mampu utk hilangkan kebusanan , di saat takde keje dan malasssss nak buat keje. ( pssstttt . jangan report kat HOD aku okehh )


aku takde pun OP utk pre-wedd ni. encik tunang cakap jimat selagi boleh.so aku hired non-OP lah a.k.a adik aku sendiri utk jadi photographer tak-bertauliah kami, okeh jangan gelakkkkkk ! sekarang camera kat handphone pun canggih canggih kan ? tak payah guna camera muncung panjang punnn boleh gak dapat hasil yang cantek . dengan syarat ! pandai cari angel yang menarik dan posing baekkkk punya heh

aku rasa setakat itu je lah yang kami mampu dengan bajet ciput kami ni huhuhuhu. cuma sekarang aku nak share tema pre wed kami...picnic timeeeeee ahahhahahaa~ aku suke hijau hijau..pastu ala ala santai...taknak gambar macam terpaksa je..aku nak suasana macam rileks dan macam hari hari biasa, capture the most enjoyable and valueable time together ;) 
so baju ?? ehemmmm. putih is tooooo boring. yet common sangat. aku rasa baju tak sedondon pun. no slack , no kemeja , no no noooooo . just t-shirt and blouse and jeans :) and anddddd errr~ bakul bawak g picnic lah kot . eheh!


jom share some pre-wed yang aku pinjam dari encik google yang sangat baik hati.





 


i loikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! huhuhu~

ok. lokasi ? entah . yang pasti taman 
baju ? santai
props ? bakul picnic , topi besaq , bunga/belon/windwheel/etc





ok. tu je for this moment . berangan je aku nihhhh
will it become true?
wait and see

SAVE THE DATE
 babe !

2 comments:

khadijah said...

cik nurul suke tengok yang pakai baju putih tu.. agree with u, tak pakai dslr pun okey, janji pandai amik gambar kan and save budgt... cepat la update ur prewedding photo, nak tengok :)

ciknurul said...

cik dijahhh. sy de problem nk follow awk . server sloww sgt..huhuu... thanks sudi baca blog sy yg ciput ni..

bdw, yuppp asalkan pandai amek kan kan.heee..tungguuuuu~