Monday, 12 March 2012

monday bluessssss~

assalamualaikum..
uhm. actually dh lamaa sgt termenung dpn pc ni nk type ape..fikiran kusut hati serabut...tapii nk meluahkan isi hati ni supaya takde bersarang tersimpan dlm ni je..huhuu..
isnin yg sgt laa tak best.. even bos takde..tapiii tak best je rasa..selalu tu kalau bos takde jeee..melonjak lonjak gembira tak terkata.haha.tipooo. tapi hari ni pegi keje dgn keadaan dah la mmg tak bersemangat.. pastu dpt pulak khabar yg tak berapa nak best..aihhh. buat hati tambah kusut..
selagi majlis sy ni tak selesai..selagi tu hati ni tak tenang..ade je plan yg tak jadi..adee je benda yg tak ikut seperti di rancang.. yupp..its soo true.. ' KITA HANYA MAMPU MERANCANG..TUHAN YG MENENTUKAN '.... but..i dont have any back up plan....huhuhuu... skng ni sedang berusaha utk mem plan kan Plan B pulak...hati dh tak tenteram dh.. sbb takut je nanti tak jadi seperti yg kita bayangkan..ya allah...bantu lahh hamba mu ini... permudahkan segala urusan kami.....
makan pun mcm tak kenyang.. ceh.. padahal dh telan ikan keli bakar besarrr punye td..hohoo..sdap gak la.. tapi hargaaa pun sedap la.. hehee.. sekali sekala boleh laa kot.. hari hari kayap laa..
di mana sy mahu cari photographer last minit niii... sy tak kenal mana mana photographer selain kawan kawan sy..wuwuwuuuuu.. kek hantaran pun tak tempah lagii.. nk order kek ape punn tak tahu lagii.. mmg ini yg biasa terjadi ke ek? T_T...

p/s :- aihhhh....mlm ni kompem tak dpt tido lagiiii....

1 comment:

mia said...

dun think too much dear :) semuanya akan baek-baek aje tau. cuba tanya kak mimi, BF die amek part time fotografer jgk tau..