Monday, 12 March 2012

layout baruuu !

assalamualaikum
yayy sy berjaya tukar layout baru utk blog sy nehh. ngeeee~
sbenarnye utk rasa keterujaan balik utk meng upload new entry dan utk dapatkan semangat balikkkk.. sbb makin lama makin hilang teruja je.. i need something new to refresh me again..
amacam geng ? okay takk layout baru sy ni? hehee..sy tak reti sgt dlm bab edit meng'edit nih.. almaklum..level belum smp tahap advance lagiiii.. tp ape ape pun rasanye puas hati la jugak..ade jugak yg harus di touch up kan jugak kan. slow slow la.. hihii.. sib baik mgu ni tak de byk sgt class practical yg kene hadap.. mauu muntah darah lagi nanti hohohoho..

penat weh. rasa nk  terbalik je dunia kalau hari hari ade class yg memerlukan kepakaran sy cewahhh~
semalam dtg keje tak bersemangat..hari ni punnn sama.. mana semangat sy pergi ek?? hehee..msti sy bersemangat balik bila dpt tgk Encik Syg sy kan kann.. ok sila muntah.
im counting the date now . lagi beberapa mgu je lagi ni..heee. yess hari yg bahagia..even ada lagi selangkah utk menuju ke fasa yg betul betul complete my life tu tapi this is a part from it..
semalam pening kepala sbb photographer yg diperlukan tak dpt memenuhi undangan , so balik umah mngadu kat mak mengadu kt cik abg dan end up nye my mum said
 ' anak nenek sdara kite tu kan ade.. biar je die yg amek nye.. hari tu abg sdara tu kawen die amek jugak gamba..cantik jugakk tgk   ..'
dan my cik abg pulak ckp..
' tak payahhhh..kawen nanti amek laa berapa byk punn awk nak gambar ...'
haaaa.. see..both of my love ones ckp tak payah.. huhuhu.. sy pun dh malassss nk pikior byk byk dah. duit kang mengalir lagi bila cr photographer yg lain kan..so sy pun decide no need la.. biar la kenangan tu abadi di hati.. hohoho~ kalau ade yg sudi jd photographer FOC..bolehh..di alu alu kan.. haa~

pastu td baru je jumpa blog yg jual kek dan cupcake di sekitar melaka-umbai.. so baru je hantar quotation kt owner blog tu huhuu..harap harap akan mendapat jwpn yg positif dari beliauu..heee.. sy nak deco yg paliingg simple dan takmo ade byk wording. semakk la.. ingat nak beli je di SR but then my mum said again tak cantik lah along..kene tempah yg lain kalau nk..hehe..dan of course laa harga pun 'bestt' kan..and... my future fiance said jangan membazir..okayy. this one is nice yet the price pun reasonable..okay laa tu kan..tema kaler tentu la pink putih..hehee.. they 'll give to u a special box in transparent mode and ade pemegang. ( i can't imagine actually but im sure it is nice ). so just wait and see...

humm..anyhow..mgu depan maybe have to go out with future fiance utk cari brg hantaran lagi..ade sikit sikit yg tak habis beli lagi..i wish the price berpatutan la..heeee~ plus kuar dating jugak laa. hohoo.. bagi la kami chance sket.. bukan selalu jumpa pun..

dia yang banyak bersabar dengan saya..yang banyak menasihati saya..yang selalu di sisi saya saat suka dan duka.. im presenting to u...my dear future fiance and insyaallah..future husband..
okayy muka time ni sangat tak boleh blah ! huhu. actually he doesn't like me capture his image when he was eating . hahahahaha. okayy pic lain pulak lah..

haaaa..baru nmpak sifat ke'bapaan terserlah di situ kan kann..hee. dat's his anak buah..adam ghazi nama nye. a very active lil boy . yet adorable..huhuu.sy suke die sbb die macho.  hahaa.. kidding..

okayy.. sebelum orang lain rasa annoy sbb sy letak banyak banyak gmbar cik abg sy nih..better stop sini je. hee. ehh tapi who cares kan? ni blog sy kan kan. suka sy la nk letak ape pun..heee. lagi pun ade kerja lain menanti ni.. now its lunch hour but tak rasa nk keluar makan, boringg.. hari hari lauk yg sama..benda yg sama..aihhh~ plus tadi dh makan lambat sket sbb pagi pagi ade class dah..so still kenyang..
okay kamu kamu sekalian..till then..tataaaaaaaaaa~

No comments: